نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین غذا از نگاه نی نی سایتی ها: 19 تجربه جذاب!





خوشمزه ترین غذا از نگاه نی نی سایتی ها: 19 تجربه جذاب!

همه ما دنبال طعم های جدید و لذت بخش هستیم و چه جایی بهتر از نی نی سایت برای پیدا کردن پیشنهادهای خوشمزه و امتحان شده؟ در این پست، 19 مورد از خوشمزه ترین غذاهایی که نی نی سایتی ها عاشقش هستند رو جمع آوری کردیم. پس با ما همراه باشید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست بر اساس نظرات و تجربیات مختلف در نی نی سایت تهیه شده و تنوع زیادی در بین غذاها وجود داره. از غذاهای سنتی ایرانی گرفته تا غذاهای بین المللی، هر سلیقه ای رو پوشش میده!

  • ✔️

    قرمه سبزی مامان پز:

    هیچ چیز جای عطر و طعم قرمه سبزی مامان رو نمیگیره!
  • ✔️

    کباب کوبیده زعفرانی:

    کباب کوبیده آبدار و زعفرانی، یه انتخاب بی نظیره برای مهمونی ها.
  • ✔️

    زرشک پلو با مرغ مجلسی:

    طعم ملس زرشک در کنار مرغ خوش طعم، ترکیبی فراموش نشدنیه.
  • ✔️

    ته چین مرغ و بادمجان:

    ته دیگ طلایی ته چین، دل هر کسی رو میبره!
  • ✔️

    خورش قیمه نذری:

    عطر ادویه های قیمه نذری، هوش از سر میبره.
  • ✔️

    پیتزای خونگی با طعم ایتالیایی:

    پیتزای خونگی با مواد تازه و با عشق درست میشه!
  • ✔️

    لازانیا با سس بشامل:

    لایه های لازانیا با طعم سس بشامل، یه غذای کامل و خوشمزه است.
  • ✔️

    استیک با سس قارچ:

    استیک آبدار با سس قارچ، یه شام لاکچری و لذت بخش.
  • ✔️

    پاستا آلفردو:

    پاستا آلفردو با سس خامه ای و قارچ، یه غذای سریع و خوشمزه است.
  • ✔️

    سوشی:

    تجربه طعم های جدید و متفاوت در سوشی، برای خیلی ها جذابه.
  • ✔️

    میرزا قاسمی:

    ترکیب بادمجان کبابی، سیر و گوجه فرنگی، یه پیش غذای خوشمزه شمالیه.
  • ✔️

    آش رشته:

    آش رشته با کشک و نعنا داغ، یه غذای سنتی و مقویه.
  • ✔️

    کشک بادمجان:

    کشک بادمجان با گردو و پیاز داغ، یه پیش غذای لذیذه.
  • ✔️

    دلمه برگ مو:

    دلمه برگ مو با طعم ترش و شیرین، یه غذای مجلسیه.
  • ✔️

    کوفته تبریزی:

    کوفته تبریزی با سس خوشمزه و مواد میانی، یه غذای اصیله.
  • ✔️

    فسنجان:

    فسنجان با طعم گردو و رب انار، یه غذای گیلانیه.
  • ✔️

    باقالی پلو با گوشت:

    باقالی پلو با گوشت، یه غذای کامل و مقویه.
  • ✔️

    ماهی شکم پر:

    ماهی شکم پر با سبزیجات معطر، یه غذای دریایی خوشمزه است.
  • ✔️

    بریانی اصفهان:

    بریانی اصفهان با گوشت و ادویه های مخصوص، یه غذای محلی و لذیذه.

شما هم میتونید غذای مورد علاقه تون رو توی بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

امیدواریم از این لیست ایده بگیرید و غذاهای جدیدی رو امتحان کنید!




خوشمزه ترین غذاها از دیدگاه نی نی سایتی ها: یک نظرسنجی خوشمزه

اینجا قراره یه سفر خوشمزه داشته باشیم به دنیای غذاها، اون هم از دریچه نگاه خانم های کدبانو و خوش ذوق نی نی سایت! یه نظرسنجی غیررسمی و خیابونی (البته مجازی!) انجام دادیم و ازشون پرسیدیم به نظرشون خوشمزه ترین غذا چیه. نتیجه اش یه لیست رنگارنگ و هوس انگیز شد که در ادامه با هم می خونیم:

1. قورمه سبزی

بدون شک، ملکه غذاهای ایرانی. عطر سبزی سرخ شده و طعم بی نظیر لوبیا چیتی و گوشت، قورمه سبزی رو به یه انتخاب ابدی تبدیل کرده. خیلی ها میگن راز یه قورمه سبزی خوب، در سبزی مرغوب و جا افتادن حسابی اون هست. بعضی ها هم معتقدند یک قاشق رب انار آخر پخت طعمش رو جادویی می کنه. اما در کل، قورمه سبزی یعنی اصالت و طعم خونه. خوشمزه ترین قسمتشم ته دیگ سیب زمینی یا نون لواشه!هیچ ایرانی ای نمیتونه به قورمه سبزی نه بگه. نوش جان!

2. قیمه

یه غذای سنتی دیگه که همیشه جایگاه ویژه ای در دلها داره. عطر و بوی ادویه های مخصوص قیمه و لپه، آدم رو به یه دنیای دیگه می بره. سیب زمینی سرخ کرده کنار قیمه، یه ترکیب بهشتیه. بعضی ها قیمه رو با دارچین و گلاب دوست دارند. بعضی ها هم یه کم رب گوجه فرنگی بیشتر می زنند تا رنگش قرمزتر بشه. مهم اینه که قیمه رو با عشق درست کنید!و البته با برنج زعفرونی سرو بشه. به به!

3. کباب کوبیده

مگه میشه از کباب کوبیده گذشت؟ یه غذای لذیذ و پرطرفدار که همیشه سر سفره ها خودنمایی می کنه. ترکیب گوشت چرخ کرده گوسفندی و پیاز، با ادویه های مخصوص، طعم بی نظیری به کباب کوبیده می بخشه. پختن کباب کوبیده روی ذغال، یه تجربه فوق العاده است. اما توی فر هم میشه یه کباب کوبیده خوشمزه درست کرد. فقط باید به فوت و فنش وارد باشید. و یادتون باشه با پیاز جعفری و گوجه کبابی میل کنید!عالیه!

4. زرشک پلو با مرغ

یه غذای مجلسی و شیک که همیشه زینت بخش مهمونی هاست. ترکیب طعم ترش و شیرین زرشک با مرغ زعفرانی، یه شاهکاره. زرشک پلو با مرغ رو میشه به روش های مختلف درست کرد. بعضی ها مرغ رو آب پز می کنند، بعضی ها سرخ می کنند. اما مهم اینه که مرغ خوب مزه دار بشه. و زرشک هم با کره تفت داده بشه. تا عطر و طعمش بیشتر بشه. محشره!

5. ماکارونی

یه غذای جهانی که تو ایران هم خیلی طرفدار داره. ماکارونی رو میشه با سس های مختلف درست کرد. اما سس ماکارونی ایرانی یه چیز دیگه است. ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی، یه طعم فوق العاده به ماکارونی می بخشه. ته دیگ سیب زمینی ماکارونی هم که دیگه حرف نداره. بعضی ها تو ماکارونی قارچ هم می ریزند. خلاصه که هر چی توش بریزی خوشمزه میشه!بهترین غذای دانشجویی!

6. فسنجان

یه غذای اصیل و خوشمزه که از گردو و رب انار درست میشه. فسنجان رو میشه با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا قلقلی درست کرد. هر کدومش یه طعم خاصی داره. راز یه فسنجون خوشمزه، در گردوی مرغوب و رب انار ملس هست. باید بذارید فسنجون خوب جا بیفته. تا روغن بندازه و خوشرنگ بشه. فسنجون غذای صبر و حوصله است. خوردنش با برنج کته یه صفای دیگه داره.

7. آش رشته

یه آش سنتی و خوشمزه که بیشتر تو فصل سرما طرفدار داره. آش رشته رو با رشته آش، سبزی آش، حبوبات و کشک درست می کنند. تزیین آش رشته با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ، یه هنر تمام عیاره. آش رشته رو معمولا با کشک می خورند. بعضی ها هم توش سرکه یا آبلیمو می ریزند. هر کسی یه سلیقه ای داره. اما مهم اینه که آش رشته گرم و دلچسب باشه. یه حس نوستالژیک داره!

8. عدس پلو

یه غذای ساده و مقوی که خیلی ها دوستش دارند. عدس پلو رو با عدس، برنج، گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می کنند. عدس پلو رو معمولا با کشمش و خرما تفت داده شده می خورند. بعضی ها تو عدس پلو پیاز داغ هم می ریزند. عدس پلو یه غذای کامل و سیر کننده است. برای کسایی که رژیم گیاهخواری دارند هم خیلی مناسبه. به شرطی که گوشت نداشته باشه. غذای سفر!

9. میرزا قاسمی

یه غذای گیلانی خوشمزه که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست میشه. میرزا قاسمی یه غذای سبک و خوش خوراکه. میرزا قاسمی رو معمولا با نون می خورند. بعضی ها تو میرزا قاسمی فلفل هم می ریزند. میرزا قاسمی یه غذای تابستونیه. چون بادمجان تو تابستون خیلی خوشمزه میشه. یه غذای گیاهی فوق العاده. ساده و خوشمزه!

10. دلمه برگ مو

یه غذای مجلسی و خوشمزه که با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه های مخصوص درست میشه. دلمه برگ مو یه غذای وقت گیره، اما ارزشش رو داره. دلمه برگ مو رو معمولا با سس ملس می خورند. بعضی ها تو دلمه برگ مو لپه هم می ریزند. دلمه برگ مو یه غذای پرخاصیته. برگ مو سرشار از آنتی اکسیدانه. و برای سلامتی خیلی مفیده. یه غذای هنرمندانه!

11. کوفته تبریزی

یه غذای آذری اصیل و خوشمزه که با گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات و تخم مرغ درست میشه. کوفته تبریزی یه غذای بزرگ و پر از مواد مغذیه. کوفته تبریزی رو معمولا با سس گوجه فرنگی می خورند. داخل کوفته تبریزی آلو و گردو هم میذارند. کوفته تبریزی یه غذای سنگینه. بعد از خوردنش باید یه کم استراحت کنید. یه غذای کامل و خوشمزه. مناسب مهمونی های بزرگ!

12. کشک بادمجان

یه غذای ساده و خوشمزه که با بادمجان سرخ شده، کشک، پیاز داغ و سیر داغ درست میشه. کشک بادمجان یه غذای گیاهیه که خیلی طرفدار داره. کشک بادمجان رو معمولا با نون می خورند. بعضی ها تو کشک بادمجان گردو هم می ریزند. کشک بادمجان یه غذای سریعه. تو کمترین زمان میشه یه غذای خوشمزه درست کرد. مناسب برای وقتایی که عجله دارید. یه شام سبک و لذیذ!

13. ته چین مرغ

یه غذای مجلسی و خوشمزه که با برنج، مرغ، ماست و زعفران درست میشه. ته چین مرغ یه غذای خوش عطر و طعمه که همیشه سر سفره ها میدرخشه. ته چین مرغ رو معمولا با سالاد شیرازی می خورند. ته چین مرغ یه غذای شیکه. برای مهمونی ها خیلی مناسبه. ته دیگ ته چین مرغ هم که دیگه حرف نداره. یه غذای اصیل ایرانی. با طعم و عطر خاطره انگیز!

14. کله پاچه

یه غذای سنتی و پرانرژی که از پختن سر و پاچه گوسفند درست میشه. کله پاچه یه غذای سنگین و چربه که خیلی ها عاشقشن. کله پاچه رو معمولا با نون سنگک و آبلیمو می خورند. کله پاچه یه غذای زمستونیه. تو فصل سرما خیلی میچسبه. البته خیلی ها میگن باید تمیز پخته بشه تا خوشمزه بشه. خوردنش یه تجربه است. باید امتحانش کنید!

15. استانبولی پلو

یه غذای ساده و خوشمزه که با برنج، سیب زمینی، گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده درست میشه. استانبولی پلو یه غذای سریعه که برای وقتایی که وقت ندارید خیلی مناسبه. استانبولی پلو رو معمولا با ترشی می خورند. استانبولی پلو یه غذای ارزونه. برای دانشجوها خیلی مناسبه. با کمترین هزینه میشه یه غذای سیر کننده درست کرد. یه غذای نوستالژیک. یادآور خونه مادربزرگ!

16. کتلت

یه غذای ساده و سریع که با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و تخم مرغ درست میشه. کتلت یه غذای خوشمزه‌اس که بچه‌ها هم خیلی دوستش دارن. کتلت رو معمولا با نون یا برنج می خورند. کتلت یه غذای همه کاره‌اس. میشه باهاش ساندویچ درست کرد، میشه با برنج خورد. برای پیک نیک هم خیلی مناسبه. یه غذای محبوب همیشگی!با طعم خونه و مادر!

17. پیراشکی گوشت

یه میان وعده خوشمزه که با خمیر، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ درست میشه. پیراشکی گوشت رو میشه تو فر یا روغن سرخ کرد. پیراشکی گوشت رو معمولا با سس قرمز می خورند. پیراشکی گوشت یه غذای فست فودیه. اما اگه تو خونه درست بشه، سالم تره. برای تولد بچه ها هم خیلی مناسبه. یه میان وعده خوشمزه و هیجان انگیز!همه عاشقشن!

18. آش جو

یه آش مقوی و خوشمزه که با جو پرک، سبزی آش، حبوبات و کشک درست میشه. آش جو یه غذای سالم و پرخاصیته که برای فصل سرما خیلی مناسبه. آش جو رو معمولا با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنند. آش جو یه غذای رژیمیه. برای کسایی که رژیم دارند خیلی مناسبه. یه غذای سیر کننده و کم کالری. سالم و مقوی!با طعم سلامتی!

19. لوبیا پلو

یه غذای ساده و خوشمزه که با برنج، لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده و ادویه درست میشه. لوبیا پلو یه غذای سریعه که برای وقتایی که وقت ندارید خیلی مناسبه. لوبیا پلو رو معمولا با سالاد شیرازی می خورند. بعضی ها تو لوبیا پلو زعفران هم می ریزند. لوبیا پلو یه غذای ساده‌اس. اما خیلی خوشمزه‌اس. یه غذای خاطره انگیز کودکی!با عطر و بوی خونه!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یه بار کوشتم فسنجون درست کنم، گردوها رو بیش از حد تفت دادم و حسابی سوخت 😅 حالا همیشه موقع تفت دادن گردو حواسم کامل به حرارت شعله هست که زود از روغن بیوفته بیرون… یه نکته دیگه این که فسنجون رو باید با حوصله بپزی تا خوب جا بیفته و روغنش رو پس ندازه

    کباب کوبیده خانگی ما همیشه شل میشد تا این که فهمیدم باید گوشت رو با یخ چرخ کنن و پیاز رو خوب آب بگیرم. حالا هر بار که درست میکنم مثل رستورانی میشه 👌 اگه دوست داری آبدارتر بشه میتونی یه کم دنبه به موادش اضافه کنی

    برای ته چین مرغ، ماست سنگین میتونه خیلی به بافتش کمک کنه. من یه بار به جای ماست معمولی از ماست چکیده استفاده کردم و تفاوتش رو حس کردم. ته دیگش هم که دیگه نگو 😋

    لازانیای خونگی رو با پنیر موزارلای تازه امتحان کن. اون حالت کش دارش وقتی داغه واقعا لذیذه. من همیشه یه لایه نازک سس بشامل میزنم که به نظرم طعمش رو ملایمتر میکنه

    برای باقالی پلو بهار بهترین فرصته. من همیشه پاک کردن باقالای تازه رو با یه فنجون چای گرم کنار پنجره کلی لذت میبرم. یه نکته این که اگه پوست دوم باقالی رو نگیرین ممکنه تلخ بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا