نی‌ نی سایت

کیک ساده و خوشمزه: تجربیات نی نی سایتی ها (۱۸ نکته الزامی)

همه ما عاشق کیک های خونگی هستیم، مخصوصا وقتی که ساده و سریع آماده بشه و البته خیلی هم خوشمزه باشه! برای همین گشتی توی نی نی سایت زدم و ۱۸ تا از بهترین و کاربردی ترین نکته ها رو در مورد پخت کیک ساده جمع آوری کردم. با من همراه باشید:

  • ✔️

    نکته ۱:

    برای پف بهتر کیک، حتما تخم مرغ ها و کره رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.
  • ✔️

    نکته ۲:

    آرد رو قبل از اضافه کردن به مواد، حتما الک کنید. این کار باعث میشه کیک بافت سبک تری داشته باشه.
  • ✔️

    نکته ۳:

    برای خوش عطر شدن کیک، می تونید کمی وانیل یا رنده پوست پرتقال به مواد اضافه کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    نکته ۴:

    اگه خواستید کیک شکلاتی درست کنید، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
  • ✔️

    نکته ۵:

    برای اینکه کیک به قالب نچسبه، قبل از ریختن مواد، قالب رو با کره چرب کنید و آرد بپاشید.
  • ✔️

    نکته ۶:

    دمای فر خیلی مهمه! معمولا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای پخت کیک مناسبه.
  • ✔️

    نکته ۷:

    در حین پخت کیک، در فر رو باز نکنید، چون باعث میشه پف کیک بخوابه.
  • ✔️

    نکته ۸:

    برای اینکه بفهمید کیک پخته یا نه، یه خلال دندون رو وسط کیک فرو کنید. اگه تمیز بیرون اومد، یعنی کیک پخته.
  • ✔️

    نکته ۹:

    بعد از پخت، اجازه بدید کیک کمی توی قالب خنک بشه و بعد از قالب خارجش کنید.
  • ✔️

    نکته ۱۰:

    می تونید روی کیک رو با خامه، شکلات آب شده، یا پودر قند تزئین کنید.
  • ✔️

    نکته ۱۱:

    برای اینکه کیک طعم بهتری داشته باشه، از شکر دانه ریز استفاده کنید.
  • ✔️

    نکته ۱۲:

    به جای شیر، می تونید از آب پرتقال یا آب میوه های دیگه هم استفاده کنید.
  • ✔️

    نکته ۱۳:

    اگه کیکتون خیلی خشک شد، می تونید روش یه کم شربت یا آبمیوه بریزید تا نرم بشه.
  • ✔️

    نکته ۱۴:

    اگه عجله دارید، می تونید کیک رو توی ماکروویو هم درست کنید، ولی مراقب باشید نسوزه.
  • ✔️

    نکته ۱۵:

    برای نگهداری کیک، اون رو توی ظرف در بسته و در جای خنک قرار بدید.
  • ✔️

    نکته ۱۶:

    بعضی ها اعتقاد دارن که اضافه کردن یه قاشق ماست به مواد کیک، باعث نرم تر شدن بافتش میشه.
  • ✔️

    نکته ۱۷:

    اگه طعم کیک های بازاری رو دوست دارید، می تونید از اسانس های مختلف استفاده کنید.
  • ✔️

    نکته ۱۸:

    حتما بعد از اضافه کردن آرد، مواد رو خیلی زیاد هم نزنید، چون باعث میشه کیک سفت بشه.

منتظر دستور پخت های خوشمزه شما هم هستم!

نوش جان!


یه کیک ساده خوشمزه: گلچینی از تجربه‌های نی نی سایتی‌ها

راز کیک ساده و خوشمزه: از نی نی سایت چه آموختیم؟

همه ما عاشق یه کیک خونگی خوشمزه هستیم، مخصوصا اگه تهیه اون آسون و سریع باشه. تو این پست، 18 تا از بهترین نکاتی که از تجربه های مادرها و خانوم های با سلیقه در نی نی سایت یاد گرفتیم رو براتون جمع آوری کردیم. پس با ما همراه باشید!

1. بهره‌گیری از مواد اولیه با کیفیت:

راز یه کیک عالی، مواد اولیه تازه و با کیفیته. از تخم مرغ های تازه، آرد مرغوب و کره یا روغن با کیفیت استفاده کنید.

2. دمای مواد اولیه:

خیلی از نی نی سایتی ها تاکید دارن که مواد اولیه مثل تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشن تا کیک بافت بهتری داشته باشه.

3. هم زدن درست تخم مرغ و شکر:

این مرحله خیلی مهمه! اونقدر تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. این کار باعث میشه کیک سبک و پفکی بشه.

4. الک کردن آرد:

حتما آرد رو قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید. این کار باعث میشه آرد گلوله نشه و کیک بافت یکنواختی داشته باشه.

5. اضافه کردن مواد خشک و تر به تناوب:

مواد خشک و تر رو به صورت متناوب به مواد اصلی اضافه کنید. این کار از به هم خوردن بافت کیک جلوگیری میکنه.

6. زیاد هم نزدن مواد:

بعد از اضافه کردن آرد، مواد رو زیاد هم نزنید. فقط در حدی که آرد با مواد ترکیب بشه کافیه. هم زدن زیاد باعث میشه کیک سفت بشه.

7. بهره‌گیری از پیمانه های استاندارد:

برای داشتن یه کیک با بافت و طعم مناسب، حتما از پیمانه های استاندارد برای اندازه گیری مواد استفاده کنید.

8. فر رو از قبل گرم کنید:

قبل از قرار دادن کیک در فر، حتما فر رو از قبل با دمای مناسب گرم کنید.

9. دمای مناسب فر:

دمای فر برای پخت کیک خیلی مهمه. دمای خیلی بالا باعث میشه کیک بسوزه و دمای خیلی پایین باعث میشه کیک خمیر بشه.

10. چک کردن پخت کیک:

برای اینکه مطمئن بشید کیک پخته، یه خلال دندون رو داخل کیک فرو کنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد، کیک پخته.

11. خنک کردن کیک:

قبل از برش زدن، اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه. این کار باعث میشه کیک راحت تر برش بخوره و خرد نشه.

12. اضافه کردن طعم دهنده ها:

برای طعم دادن به کیک میتونید از وانیل، دارچین، پوست لیمو، یا انواع اسانس ها استفاده کنید.

13. امتحان کردن دستورهای مختلف:

از امتحان کردن دستورهای مختلف کیک نترسید! با امتحان کردن دستورهای مختلف میتونید بهترین دستور رو برای خودتون پیدا کنید.

14. بهره‌گیری از قالب مناسب:

برای پخت کیک از قالب مناسب استفاده کنید. قالب های سیلیکونی برای پخت کیک خیلی مناسب هستند.

15. چرب کردن و آردپاشی قالب:

قبل از ریختن مواد کیک در قالب، حتما قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید تا کیک به قالب نچسبه.

16. سوراخ کردن کیک بعد از پخت و مرطوب کردن آن :

بعضی از نی نی سایتی ها پیشنهاد می کنن بعد از پخت، کیک رو با چنگال سوراخ کنین و کمی شیر یا آبمیوه روش بریزین تا مرطوب تر بشه.

17. تزیین ساده و شیک:

برای تزیین کیک میتونید از خامه، میوه، شکلات، یا پودر قند استفاده کنید. تزیین ساده و شیک همیشه بهترین انتخابه.

18. عشق و علاقه:

مهمترین نکته برای پخت یه کیک خوشمزه، عشق و علاقه است! با عشق و علاقه کیک بپزید تا نتیجه فوق العاده ای بگیرید.


نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یک بار کیکمو با شیره انگور درست کردم… حالا فکر کنم همون شربت چیه که گفتین تو پست. خیلی مزه دار شد راستی. من آرد رو قبلا تو ماهیتابه کمی تفت می دم، عطرش چندبرابر می شه. فر همیشه یه ربع قبل باید روشن باشه والا کیک خراب می شه. اخه من یه بار این کارو نکردم شد مثل نان سنگک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا