نی‌ نی سایت

غذا در طبیعت: خوشمزه‌ترین لحظات با چاشنی تجربه نی نی سایت

رفتن به دل طبیعت، فرصتی برای تجدید قوا و لذت بردن از زیبایی‌های بکر است. اما این لذت وقتی دوچندان می‌شود که با عطر و طعم غذای دلچسب همراه گردد. در این پست، 18 نکته کلیدی و تجربیات ارزشمند از نی نی سایت را برای داشتن یک تجربه غذایی فوق‌العاده در طبیعت با شما به اشتراک می‌گذاریم.

  • لیست غذایی‌تان را از قبل تهیه کنید تا چیزی از قلم نیفتد.
  • مواد غذایی فاسد شدنی را در یخدان مناسب نگهداری کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • به فکر یک منقل یا اجاق سفری سبک و کاربردی باشید.
  • هیزم یا زغال کافی همراه داشته باشید، یا محل جمع‌آوری را شناسایی کنید.
  • از ظروف سبک و نشکن استفاده کنید.
  • دستمال کاغذی، کیسه زباله و مایع ضدعفونی کننده دست را فراموش نکنید.
  • آب کافی برای آشامیدن و شستشو همراه داشته باشید.
  • کنسروها و غذاهای آماده می‌توانند گزینه‌های خوبی برای سفر باشند.
  • ادویه‌جات ضروری مثل نمک، فلفل و زردچوبه را در بسته‌بندی کوچک حمل کنید.
  • اگر قصد پخت کباب دارید، از قبل گوشت را مزه‌دار کنید.
  • نان لواش یا نان‌های خشک برای سفر مناسب‌تر هستند.
  • میوه‌هایی مثل سیب، پرتقال و خیار ماندگاری بالایی دارند.
  • چای و قهوه، انرژی‌بخش‌های خوبی برای سفر هستند.
  • برای جلوگیری از نفوذ حشرات، مواد غذایی را در ظروف دربسته نگهداری کنید.
  • از روشن کردن آتش در مناطق ممنوعه خودداری کنید.
  • محل پخت و پز را تمیز و پاکیزه نگه دارید.
  • زباله‌های خود را جمع‌آوری و با خود ببرید.
  • از رها کردن مواد غذایی در طبیعت خودداری کنید، زیرا باعث جذب حیوانات وحشی می‌شود.
  • این نکات کلیدی به شما کمک می‌کنند تا با آمادگی کامل به دل طبیعت بروید و از یک وعده غذایی خاطره‌انگیز لذت ببرید.

    فراموش نکنید که احترام به طبیعت و حفظ پاکیزگی آن، وظیفه همه ماست.





    غذا در طبیعت: خلاصه تجربیات نی نی سایت

    غذا در طبیعت: خلاصه تجربیات نی نی سایت

    ۱. منقل و کباب سنتی

    اکثر کاربران نی نی سایت بر این باورند که هیچ چیز جای منقل و کباب ذغالی در طبیعت را نمی گیرد. طعم دودی و اصیل کباب، حس و حال کمپ را تکمیل می کند. بعضی ها پیشنهاد می کنند که از قبل گوشت را مزه دار کنید تا در زمان صرفه جویی شود. بهره‌گیری از ذغال مرغوب و روش روشن کردن آسان آن هم نکات مهمی هستند که کاربران به آن اشاره کرده اند. همراه داشتن انبر و سیخ مناسب نیز از ضروریات است. برخی از خطرات آتش در طبیعت صحبت کرده اند و خواستار رعایت نکات ایمنی شده اند. بردن مواد اولیه کباب به صورت جداگانه و آماده کردن آن در طبیعت، طعم بهتری دارد. کباب کوبیده و جوجه کباب از محبوب ترین گزینه ها هستند.

    ۲. ساندویچ های سرد و آسان

    برای مواقعی که فرصت کافی برای درست کردن غذا نیست، ساندویچ های سرد گزینه مناسبی هستند. ساندویچ های الویه، کتلت، کوکو سبزی و ژامبون از جمله ساندویچ های محبوب کاربران هستند. بهره‌گیری از نان باگت تازه و سبزیجات متنوع، طعم ساندویچ را بهتر می کند. قرار دادن ساندویچ ها در ظرف درب دار از له شدن آنها جلوگیری می کند. برای جلوگیری از خراب شدن مواد، بهتر است از فلاسک یخ استفاده شود. به همراه داشتن سس، خیارشور و گوجه فرنگی تازه نیز توصیه می شود. ساندویچ کره و مربا هم برای صبحانه یک انتخاب عالی است.

    ۳. چای آتشی و دمنوش گیاهی

    هیچ چیز لذت بخش تر از نوشیدن یک فنجان چای آتشی در طبیعت نیست. برخی از کاربران توصیه می کنند که از کتری استیل برای جوشاندن آب استفاده کنید. بهره‌گیری از هیزم خشک و کوچک، شعله مناسبی برای درست کردن چای ایجاد می کند. به همراه داشتن چای خشک، قند و نبات ضروری است. دمنوش های گیاهی مانند آویشن و گل گاوزبان نیز گزینه های مناسبی برای فصل سرما هستند. بعضی ها پیشنهاد می دهند که از فلاسک برای گرم نگه داشتن چای استفاده کنید. به همراه داشتن لیوان مناسب و قاشق چای خوری فراموش نشود.

    ۴. سوپ و آش داغ

    برای فصل سرما، سوپ و آش داغ گزینه بسیار خوبی برای گرم شدن در طبیعت هستند. سوپ جو، آش رشته و آش دوغ از جمله آش های محبوب کاربران هستند. تهیه سوپ و آش در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن سوپ و آش ضروری است. همراه داشتن قاشق و کاسه برای خوردن سوپ و آش لازم است. اضافه کردن سبزیجات تازه به سوپ و آش، طعم آن را بهتر می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین و خوش طعم کردن آش استفاده شود.

    ۵. میوه و سبزیجات تازه

    به همراه داشتن میوه و سبزیجات تازه در طبیعت بسیار لذت بخش است. سیب، پرتقال، خیار و گوجه فرنگی از جمله میوه ها و سبزیجات پرطرفدار هستند. شستن میوه و سبزیجات قبل از بردن به طبیعت ضروری است. بهره‌گیری از ظرف درب دار برای نگهداری میوه و سبزیجات از خراب شدن آنها جلوگیری می کند. همراه داشتن چاقو برای پوست کندن میوه ها لازم است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از میوه های خشک نیز استفاده شود. حذف قسمت های خراب شده میوه ها قبل از بردن به طبیعت، باعث جلوگیری از فاسد شدن بقیه میوه ها می شود.

    ۶. سیب زمینی آتشی

    سیب زمینی آتشی یکی از غذاهای محبوب و آسان در طبیعت است. پیچیدن سیب زمینی ها در فویل و قرار دادن آن در آتش، روشی ساده برای پختن آنهاست. بهره‌گیری از سیب زمینی های کوچک و هم اندازه، باعث پخت یکنواخت آنها می شود. همراه داشتن کره، نمک و فلفل برای طعم دار کردن سیب زمینی ها ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از پیاز و سیر نیز در فویل استفاده شود. بعد از پخت، سیب زمینی ها را با احتیاط از آتش خارج کنید. بهره‌گیری از دستکش برای جلوگیری از سوختن دست ها توصیه می شود.

    ۷. املت و نیمرو در طبیعت

    املت و نیمرو گزینه های مناسبی برای صبحانه در طبیعت هستند. به همراه داشتن تخم مرغ، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات ضروری است. بهره‌گیری از تابه کوچک و قابل حمل برای درست کردن املت و نیمرو لازم است. همراه داشتن روغن برای سرخ کردن مواد ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از قبل گوجه فرنگی ها را خرد کنید. به همراه داشتن نان برای خوردن املت و نیمرو فراموش نشود. بهره‌گیری از گاز پیک نیکی برای درست کردن املت و نیمرو، کار را آسان تر می کند.

    ۸. آجیل و تنقلات

    آجیل و تنقلات گزینه های مناسبی برای میان وعده در طبیعت هستند. پسته، بادام، فندق و گردو از جمله آجیل های پرطرفدار هستند. چیپس، پفک و شکلات نیز از جمله تنقلات محبوب کاربران هستند. بهره‌گیری از ظرف درب دار برای نگهداری آجیل و تنقلات از خراب شدن آنها جلوگیری می کند. به همراه داشتن آب برای خوردن آجیل و تنقلات ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از میوه های خشک نیز به عنوان تنقلات استفاده شود. از بردن تنقلات ناسالم و زیاد شیرین خودداری کنید.

    ۹. ذرت کبابی

    ذرت کبابی یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در طبیعت است. پیچیدن ذرت ها در فویل و قرار دادن آن در آتش، روشی ساده برای پختن آنهاست. بهره‌گیری از ذرت های تازه و شیرین، طعم بهتری دارد. همراه داشتن کره، نمک و فلفل برای طعم دار کردن ذرت ها ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از آبلیمو نیز برای طعم دار کردن ذرت ها استفاده شود. بعد از پخت، ذرت ها را با احتیاط از آتش خارج کنید. بهره‌گیری از دستکش برای جلوگیری از سوختن دست ها توصیه می شود.

    ۱۰. پاستا و ماکارونی

    پاستا و ماکارونی گزینه های سیر کننده و خوشمزه ای برای غذا در طبیعت هستند. پخت پاستا و ماکارونی در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن پاستا و ماکارونی ضروری است. همراه داشتن قاشق و چنگال برای خوردن پاستا و ماکارونی لازم است. اضافه کردن سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا به پاستا و ماکارونی، طعم آن را بهتر می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از سالاد شیرازی نیز به عنوان دورچین استفاده شود. انتخاب انواع پاستا و ماکارونی با مواد کم، حمل و نقل آن را آسان تر می کند.

    ۱۱. کوکو و کتلت

    کوکو و کتلت از جمله غذاهای محبوب و آسان برای پیک نیک هستند. تهیه کوکو و کتلت در خانه و بردن آن به طبیعت، کار را راحت تر می کند. قرار دادن کوکو و کتلت ها در ظرف درب دار از له شدن آنها جلوگیری می کند. به همراه داشتن نان و سبزی خوردن برای خوردن کوکو و کتلت ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از ترشی نیز به عنوان دورچین استفاده شود. انواع کوکو سبزی، سیب زمینی و کتلت گوشت از محبوب ترین گزینه ها هستند. تهیه ساندویچ کوکو و کتلت هم ایده خوبی است.

    ۱۲. کنسرو و کمپوت

    کنسرو و کمپوت گزینه های مناسبی برای مواقعی هستند که فرصت کافی برای درست کردن غذا نیست. کنسرو ماهی، لوبیا و ذرت از جمله کنسروهای پرطرفدار هستند. کمپوت سیب، گلابی و گیلاس نیز از جمله کمپوت های محبوب کاربران هستند. به همراه داشتن درب بازکن برای باز کردن کنسروها ضروری است. همراه داشتن قاشق و چنگال برای خوردن کنسرو و کمپوت لازم است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که کنسروها را قبل از مصرف کمی گرم کنید. به تاریخ انقضا کنسرو ها قبل از مصرف توجه کنید.

    ۱۳. پلو و خورشت

    پلو و خورشت گزینه های مناسبی برای یک وعده غذای کامل در طبیعت هستند. پخت پلو و خورشت در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن پلو و خورشت ضروری است. همراه داشتن قاشق و چنگال برای خوردن پلو و خورشت لازم است. زرشک پلو با مرغ، قیمه و قورمه سبزی از جمله غذاهای محبوب کاربران هستند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از سالاد شیرازی نیز به عنوان دورچین استفاده شود. برای حمل آسان تر، خورشت های کم آب را انتخاب کنید.

    ۱۴. سوسیس بندری

    سوسیس بندری یک غذای تند و خوشمزه است که می توان در طبیعت درست کرد. به همراه داشتن سوسیس، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و ادویه جات ضروری است. بهره‌گیری از تابه کوچک و قابل حمل برای درست کردن سوسیس بندری لازم است. همراه داشتن روغن برای سرخ کردن مواد ضروری است. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از قبل پیازها را خرد کنید. به همراه داشتن نان برای خوردن سوسیس بندری فراموش نشود. گاز پیک نیکی برای درست کردن این غذا ضروری است.

    ۱۵. لازانیا

    لازانیا یک غذای لذیذ و مجلسی است که می توان برای پیک نیک آماده کرد. تهیه لازانیا در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن لازانیا ضروری است. همراه داشتن چاقو و چنگال برای خوردن لازانیا لازم است. اضافه کردن سس بشامل و پنیر پیتزا به لازانیا، طعم آن را بهتر می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از سالاد فصل نیز به عنوان دورچین استفاده شود. لازانیای برش خورده و بسته بندی شده، حمل و نقل آسان تری دارد.

    ۱۶. خوراک لوبیا

    خوراک لوبیا یک غذای مقوی و سیر کننده است که می توان برای پیک نیک آماده کرد. تهیه خوراک لوبیا در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن خوراک لوبیا ضروری است. همراه داشتن قاشق و نان برای خوردن خوراک لوبیا لازم است. اضافه کردن آبلیمو و گلپر به خوراک لوبیا، طعم آن را بهتر می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از ترشی نیز به عنوان دورچین استفاده شود. خوراک لوبیا را در ظرف درب دار بریزید تا از ریختن آن جلوگیری شود.

    ۱۷. نان و پنیر و سبزی

    نان و پنیر و سبزی یک صبحانه یا عصرانه ساده و خوشمزه است که همیشه طرفدار دارد. به همراه داشتن نان، پنیر، خیار، گوجه فرنگی، تربچه و سبزیجات معطر ضروری است. بهره‌گیری از نان تازه و پنیر مرغوب، طعم بهتری دارد. قرار دادن مواد در ظرف درب دار از خراب شدن آنها جلوگیری می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از گردو نیز به همراه نان و پنیر و سبزی استفاده شود. برای جلوگیری از خشک شدن مواد، بهتر است در جای خنک نگهداری شود. این گزینه برای مواقعی که عجله دارید، بسیار مناسب است.

    ۱۸. دلمه

    دلمه یک غذای خوشمزه و مجلسی است که می توان برای پیک نیک تهیه کرد. تهیه دلمه در خانه و گرم کردن آن در طبیعت، کار را آسان تر می کند. بهره‌گیری از فلاسک برای گرم نگه داشتن دلمه ضروری است. همراه داشتن قاشق و چنگال برای خوردن دلمه لازم است. اضافه کردن سس مخصوص دلمه، طعم آن را بهتر می کند. برخی از کاربران پیشنهاد می کنند که از ماست نیز به عنوان دورچین استفاده شود. دلمه های کوچک، حمل و نقل آسان تری دارند.

    نمایش بیشتر

    ‫2 دیدگاه ها

    1. سلام دوست عزیز – خیلی ممنون بابت این مطلب کاربردی در مورد غذا خوردن تو طبیعت. من خودم چند باری رفتم پیک نیک و همیشه مشکل اصلیم یخچال و گرم کردن غذا بود. یادمه یه بار کباب رو بد مزه دار کرده بودم و حسابی شور شد و همه تشنه موندیم – ولی با خوردن خیار و هندونه جبران شد.

      یه بار هم یادمه پلو رو تو فلاسک ریختم و بعد سه ساعت که باز کردم لعاب انداخته بود و دیگه بو داده شده بود – بوی خیلی بدی داشت و نذاشتیم کسی بخوره. بعد از اون فهمیدم باید غذاهای خشک تر رو تو فلاسک ریخت.

      اگه دوستان دیگه هم از این تجربیات جالب تو طبیعت دارن حتما بگن چون این نکات کوچیک خیلی میتونی تو کیفیت سفر تاثیر بذاره. من خودم کلی چیز از این پست یاد گرفتم مخصوصا در مورد نگهداری مواد غذایی و تمیز کردن محیط. دوست دارم اگه ممکنه یه مطلب در مورد غذاهای فوری و سبک برای کوهنوردی هم بنویسید.

      مرسی از وقتی که گذاشتید و مطلب رو با این جزئیات و دقت تهیه کردید.

    2. خوردن کباب تو طبیعت واقعا حال و هوای خاصی داره مثلا یادمه یه بار رفته بودیم جنگل اطراف شیراز گوشتا رو با زردچوبه و پیاز و یه ذره رب مزه دار کرده بودیم تاریخ مصرف خاطره شد اون بوی دود و صدای جیرجیرک ها 🤤🔥

      برای چایی هم همیشه کتری کوچیک فلزی میبریم تو کوه هیزم های نازک و خشک آتش رو سریع حاضر میکنه موقع غروب که هوا خنک میشه عالیه یه استکان چای دودولو با یه نگاه به دور دست

      کیپاش همیشه تو کوله یکم پنیر و گوجه و خیار دارم که اگه هوس ساندویچ شد درست میکنم تو این گرما میوه هایی مثل هندونه رو هم دوست دارم ولی باید حواست باشه تو راه له نشه 🍉

      یه بار یادته رفتیم سفر با دوستام قرار بود ذغال ببریم یادمون رفت مجبور شدیم از باغچه همسایه ها هیزم جمع کنیم آخرش کبابا نیم پز شدن مجبور شدیم با نون بخوریمشون 😅

      تو جنگل فراموش نکنین اب زیاد با خودتون ببرین ما یه بار مجبور شدیم از چشمه اب برداریم اون مزه گلی هنوز یادم میاد 🤢

      از اون دفعه حالا همیشه کنسرو تن ماهی تو کوله مون میذاریم یه عالمه نون لواش و پیاز هم کنارش یه وعده سیر کننده میشه البته حواسمون هست که ته ظرف رو حسابی بشوریم که حیوونا نیان سراغش 🐾

    پاسخ دادن به آیدا لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا